Voorwaarden en AVG

Op ale informatie en interactie zijn de regels van de Algemene verordering gegevensbescherming van toepassing.

Dit betekend:

1 Alle informatie, inclusief foto`s en andere bestanden zijn eigendom van de Maospruvers. Deze mogen niet zonder expliciete toestemming van het bestuur van de Maospruvers worden gebruikt, gedeeld of gekopieerd worden.
2 Voor alle informatie die u vie deze site verstrekt op welke manier dan ook geld dat de Maospruvers die voor uitsluitend interngebruik mogen benutten. Zoals o.a. sessie informatie, ingevulde formulieren en bezochte pagina&
3 Alle informatie van formulieren die door u, de bezoeker, word ingevuld mag door de Maospruvers op de website getoond worden. En zal zichtbaar zijn voor iedere bezoeker, zoekmachine, rssreader en andere systemen die de informatie van deze site kunnen benaderen.

Klets proat ( gastenboek )

1 Het door u gegeven email adres bij het plaatsen van een bericht wordt niet bij het bericht getoond. Uw naam wel.
2 Bij het plaatsen van een bericht krijgt u eerst een bevestigings email. Deze email moet bevestigd worden alvorens het bericht zichtbaar zal zijn op de website.
3 De Maospruvers hebben ten alle tijden het recht berichten te verwijderen zonder opgaaf van reden. Hier kan ook niet over gecommuniceerd worden. In de praktijk zal dit meestal gebeuren als het gaat om scheldwoorden, beledigingen, racisme, politieke uitingen of geloofs uitingen. 
4 Om een bericht te laten verwijderen moet u contact opnemen via de email met redactie@demaospruvers.nl.